Gyógycipő Kft. -
Gyógycipő Kft. -
Gyógycipő Kft. -
Gyógycipő Kft. -
Gyógycipő Kft. -
Gyógycipő Kft. -
Cégbemutató
 

Társaságunk 1990-ben egyedi méretre készített cipők gyártására, cipőkellékek árusítására, valamint cipő- és bőrdíszmű javítására alakult, amely az itt dolgozó szakemberek számára csak egy gazdálkodási formaváltozást jelentett. Ugyanis jelen kollektíva 1964. óta végzi ezt a tevékenységet Szolnokon, csak más név alatt. (BŐRTEX Szövetkezet, illetve BŐRTEX Cipőkészítő Leányvállalat)

Már több mint 40 éve, hogy Jász-Nagykun-Szolnok megyei és ezen belül is Szolnok városi megrendelőket látunk el egyedi méretre készített cipővel.

1997.04.01-től tevékenységünk bővült a diabateses és neuropáthiás lábra készítendő speciális cipők gyártásával. Az országban elsők között kapta meg az engedélyt a gyártásra.

További fejlesztés eredménye után került sor egy számítógépes lábvizsgálattal összekötött egyedi lúdtalpbetét gyártására.

A minőségi követelmények fokozottabb biztosítása érdekében gyártási területen csak szakmunkásokat foglalkoztat a cég. A szakmai fejlődést folyamatosan segítette társaságunk, így került sor ortopédiai cipész átképzésre, valamint ortopédiai cipész mesteri cím megszerzésére is.

Társaságunk az „Ortopéd Cipőkészítők Szövetség”-ének a szövetség megalakulásától kezdve tagja.

Termékeink gyártásához az Egészségügyi Minőségfejlesztési és Kórháztechnikai Intézet (EMKI) Tanúsító Iroda – minősítésével, MSZ EN ISO 9001:2009 és MSZ EN ISO 13485:2004 tanúsítással rendelkezik.Minőségirányítási rendszerünk bevezetése és tanúsíttatása a Gazdasági Minisztérium pályázati támogatásával jött létre.FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!

2005-2009 © www.akkccioszolnok.hu