Gyógycipő Kft. -
Gyógycipő Kft. -
Gyógycipő Kft. -
Gyógycipő Kft. -
Termékeink

Mi az ami végigkísér bennünket munkánkban, magánéletünkben mozgásunk során? – a lábunk.
Szervezetünk létfontosságú része, törődjünk hát vele. Válasszunk jó statikájú cipőt, hogy ne okozzon bőrkeményedést, ujj deformitást. A cipő komfortosságával kímélhetjük térdünket, gerincünket.
Az intelmeket sajnos nem minden esetben fogadjuk meg, ezért az évek során a lábelváltozások először kisebb kellemetlenségeket, később komoly fájdalmat is okozhatnak.

Gyógycipő Kft. - Az egyedi méretre készített cipő a különböző gyógyító eljárások hasznos kiegészítője.
Nagy gondot fordítunk a jó konstrukcióra, a felhasznált anyagok minőségére. Minden esetben egyedileg készítjük el a szükséges cipőt.
Megrendelőink 15-20 féle színű felsőbőrből választhatnak, illetve 120 felsőrész mintakollekció áll rendelkezésükre. A minta kiválasztásánál figyelembe vesszük a láb deformitását, betegségeit.
A szükség szerint módosítjuk a cipő orrformáját, talp- és sarokszerkezetét.
A felsőrészeket természetes marhabőrből (boksz, nappa) illetve kecskebőrből (servo) készítjük. A bélésanyag bőr- vagy textil lehet. A talp- és sarokszerkezet bőr vagy igen könnyű habszerkezetű műanyag.

Gyógycipő Kft. - A diabeteses lábra készített cipő speciális orrformával, sarokrészen lépésrezgés elnyelővel, lépésgördülés segítővel rendelkeznek.
A cipő felső része töréspontokat nem tartalmaz, illetve maximális védelmet nyújtó puha béléssel ellátott. A belső forma mélyítéssel készült, ami a bőség változása nélkül be tudja fogadni a lábbetegség korrigálását elősegítő többrétegű, a túlnyomást kiegyenlítő speciális betéteket.

„Kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!”


2005-2009 © www.akkccioszolnok.hu